Myriam swanson

& Amadeu Casas

  Sidreria Txot's

  Divendres 15 | 22:30

  Gratuït

 

Myriam Swanson veu

Amadeu Casas guitarra

 

EARLY BLUES MOOD...

una sessió que prepara el que serà el seu primer disc junts i que neix del profund respecte cap al blues com a exorcisme, en una proposta íntima i de fetge. Una guitarra, un dobro, una veu i l’aparició estel·lar dels esperits de Big Mama Thornton, Skip James, Tampa Red, Bessie Smith, Charlie Patton, Ma Raney, Nina Simone o Robert Johnson.

 

Myriam Swanson presenta el seu repertori de música d’arrel, Early Blues Mood un viatge cap a les profunditats de les cançons amb què aquesta versàtil cantant conversa i amb un músic que comparteix amb ella un mateix batec de cor, Amadeu Casas.

 

Cantant, compositora i performer, inicia la seva carrera de manera autodidacta i de molt jove en formacions underground a Barcelona. Més coneguda com a cantant de Rhythm n’ Blues i per la seva llarga etapa al costat de Dani Nel·lo, Myriam Swanson ha estat “la veu” de l’espectacle “Taboo” de la Sala Apolo durant dues temporades. Dins aquest gènere que tant l’ha influenciat, ha format Mario Cobo (Nu Niles) i Anton Jarl Flamingo Tours amb què farà molt soroll aquesta temporada.

 

El seu gust per l’eclecticisme ha fet possible la creació de projectes tan diferents com Brazilian Moods (La Cúpula, 2007) amb Cesc Pascual; Deckard, un power trio en procés de composició amb Daniel Baraldés; Five Minutes Before amb Jordi Mena (Bunbury) un treball de temes propis plens de foscor i profunditat i que s’enregistrarà enguany, o Early Blues Mood amb Amadeu Casas.

 

Amadeu Casas és un músic barceloní de llarga trajectòria, membre fundador de Blues Reunion, Blues Messengers, Slide Company i Tandoori Lenoir amb qui ha enregistrat diverses produccions.

 

Swanson i Casas assedegats d'història beuen de les fonts primigènies del gènere interpretant artistes a qui han dotat - d'una nova vida gràcies a la seva personalíssima interpretació en un repertori poques vegades escoltat.