Zazu Osés

  Plaça de les Patates

  Dissabte 16 | 22:30

  Gratuït

 

Zazú Osés veu

Juli Aymí clarinet

Jordi Berni piano

Olivier Roque bateria

Nicolas Mellon contrabaix i tuba

Cristian Hernández guitarra

Toni Martín trombó

Pepe Rincón trompeta

 

Swinging, (singing, dancing, smiling...)

 

Amb aquest projecte, la Zazu presenta el seu primer treball discogràfic com a cantant, arranjadora i compositora de jazz. Enregistrat al desembre de 2015 a l’Estudi Laietana de Barcelona, com a part del projecte final del Barcelona Jazz Master de l'ESMUC sota la direcció de  Francesc Capella.

 

“S(w)inging Love” (Temps Record, 2017) és una selecció de conegudes cançons del panorama pop-rock internacional (Eric Clapton, Coldplay, Maroon Five, The Beatles ...) interpretades amb l’estil Dixieland, al ritme del swing més pur, el que recorda als anys 20 i 30.

 

La cantant i compositora presenta aquest disc recordant-nos a les artistes del jazz més clàssiques i on l’estètica dels anys 20 i 30 és un element clau. Per a la Zazu, la manera com fa música és també una forma d’entendre la vida.

 

Per formar la banda que l'acompanya ha tingut la sort de comptar amb els millors especialistes del panorama del swing català, com ara el clarinetista  Juli Aymí,  el pianista  Jordi Berni, o el bateria  Olivier Roque, Nicolas Mellon, contrabaix i tuba i Cristian Hernández, guitarra, musics molt sol·licitats dins el panorama jazzístic de l'escena catalana tancant la secció rítmica. També participant  Toni Martín, trombó i Pepe Rincón, trompeta.

 

“S(w)inging Love” és una proposta amena, tant per als qui ja coneixen aquest estil musical com per als qui encara no són amants del jazz. Amb les seves cançons, convida tothom a ballar i gaudir de propostes diferents als estàndard de jazz de sempre, i també és la manera de descobrir aquest estil gràcies a les versions d'emblemàtiques composicions conegudes pel públic.

 

Love (oh, what is love?)

 

“S(w)inging Love”, com el seu títol indica, és un cant a l'amor a ritme de swing, o com a la Zazu li agrada dir: “Una història de (des)amor a ritme de swing”. El disc és el reflex de les seves vivències personals.

 

Així, a través de la música, " S(w)inging Love" ajuda a comprendre aquests moments tan emocionals que tots passem a la vida, fent somriure i gaudir.

 

A més a més, la Zazu s’ha llançat com a compositora amb els temes ” Wanna be loved” i “ Singing about Love”,  que parlen del significat de l'amor, trobant com a resposta que la vida en ella mateixa és amor i tots hem de somriure i trobar-lo en les persones que ens envolten.

 

“El meu lema, i espero que el vostre després d'escoltar S(w)inging Love, és: passi el que passi, Always Smile!”, ens diu la Zazu.